Få kroppen klar til fiskesesongen

Fiskesesongen nærmer seg med stormskritt. Hvis du er en ivrig fisker er det viktig at kroppen spiller på lag slik at du kan nyte hvert eneste øyeblikk ved vannkanten. En frisk kropp og muskler og ledd som er fleksible vil kunne redusere risikoen for skader. Om du er i god form vil du i tillegg ha økt glede av aktiviteten du holder på med. Ta en sjekk nå og finn din hjelp på nettet.

Velg riktig behandling

Hos en god naprapat får du kyndig hjelp til å komme i form til fiskesesongen. Når du henvender deg til den rette, er det lettere å få gode resultater. En god naprapat skal skreddersy en behandling som passer for deg. De mest vanlige behandlingsformene som tilbys er rettet mot å styrke kjernemuskulaturen og øke fleksibiliteten. Behandlinger med trykkbølger eller akupunktur kan bidra til å lindre smerter og til å løse opp stive muskler.

Råd og veiledning

Vanligvis vil smerter og spenninger som er lokalisert i rygg og nakke være blant de plagene som forekommer hyppigst hos aktive fiskere. Da trenger du grundige og gode behandlingsopplegg og øvelser som bidrar til å redusere smerter du kan oppleve i disse områdene. I tillegg vil du få gode råd til hvordan du kan unngå overbelastning av kjernemuskulaturen din.