Når fisken ikke er interessert i å bite

Det store spørsmålet når du er på fisketur er som regel hvor mye fiks du får, og hvor store de er. De fleste av oss har imidlertid opplevd fisketurer der fisken rett og slett ikke er interessert i å bite på sluken. Og i slike tilfeller er det greit å ha en plan B i bakhodet. De fleste drar på fisketur mye på grunn av spenningen, og da er det greit å ha en reserveplan som også kan by på litt spenning. Derfor kan du for eksempel ty til online casinoer slik som Videoslots.com – eller kanskje finne fram en kortstokk – i påvente av at fisken biter.

Andre ting å finne på når fisken ikke biter: Bålmat

En annen god aktivitet å ha i reserve når du er på fisketur ute i naturen, er å lage litt – eller ofte mye – god mat på bålet. Noe av det mest norske du kan lage på bålet er kanskje pinnebrød, og det eneste du trenger er å forberede en deig du lar godgjøre seg i en plastpose på vei ut i skogen, og deretter surre den rundt en pinne før du har den over bålet. Pinnen finner du enkelt og greit i naturen! Det er viktig å forholde seg til reglene om ild i naturen når du skal tenne opp bål ute, noe du finner informasjon om her.

Fisketur med barna

Har du med deg hele familien på fisketur er det enda kjedeligere om fisken ikke biter, spesielt hvis familien din inneholder barn. Derfor er det ekstra greit å ha noen flere aktiviteter i bakhånd om du skulle være uheldig, siden barna sannsynligvis ikke synes det er like morsomt som oss voksne å spille kort eller lignende. Er barna store nok til at de begynner å kjenne igjen tall og bokstaver, kan du ta de med på bokstavjakt i naturen. Dette kan gjøres både i skog og mark, og innebærer bare at dere leter etter «naturlige» bokstaver. Flere tips til aktiviteter i naturen med barna kan du finne her.